Avís Legal

Informació

e-mail: management@auva.cat

Usuari

L’usuari es compromet a utilitzar aquesta pàgina web d’acord amb l’establert a la legislació vigent. De la mateixa manera, l’usuari s’obliga a no utilitzar-la per a activitats contraries a les lleis, a la moral o usos lesius dels drets i interessos de tercers que pugui danyar, inutilitzar o deteriorar-la, o els seus serveis, o impedir un ús satisfactori a d’altres usuaris.

L’usuari es compromet a no fer mal ús de les informacions o qualsevol classe de material accessible a través de la pàgina web o dels serveis que aquesta ofereix.

L’accés a www.auvamanagement.cat és responsabilitat única dels usuaris.

L’accés a www.auvamanagement.cat no suposa establir cap tipus de relació comercial entre www.auvamanagement.cat i l’usuari.

Contingut i drets d’autor

Els drets de propietat intel·lectual sobre tota la informació escrita continguda en aquesta pàgina web, sempre hi quan no es citi altre fon, són titularitat de l’artista corresponent, o en el seu defecte de www.auvamanagement.cat.

Llicència de Continguts

Els continguts de la pàgina web, texts i imatges, són propietat dels seus autors i, per tant, pot ser necessari el seu permís o aprovació per copiar-los.

La intenció de www.auvamanagement.cat és no vulnerar els drets d’autor als quals puguin estar sotmeses algunes de les imatges, vídeos o fotografies que poden aparèixer.  Si vostè creu que l’autor i procedència d’alguna imatge, vídeo o fotografia no consta a la corresponent ressenya i ens ho vol indicar, us podeu posar en contacte amb nosaltres.

Tan mateix, si creu que qualsevol informació o opinió que apareix en aquesta pàgina web infringeix algun dret legítim o la legalitat vigent, no dubti en contactar amb nosaltres perquè puguem prendre les mesures oportunes.

La web www.auvamanagement.cat o qualsevol dels seus desenvolupadors o administradors, no es responsabilitza d’errors comesos pels col·laboradors, ja siguin de naturalesa legal o altra.

Associació Au va! per a la promoció de la cultura