Fito Luri & Xavier Pié

Posted on

FitoiPieDT

‘UN PAÍS QUE ES DIU TU I JO’
Fito Luri amb Xavier Pié

Durant l’estiu de l’any 1994 al ben mig de Barcelona Fito Luri i Xavier Pié van coincidir per primer cop en un estudi de gravació, des de llavors aquests dos músics han fet camins paral·lels

El saxofonista Xavier Pié ha viatjat per diferents sonoritats entre el jazz i les noves músiques, fugint dels grans muntatges i instal·lant-se en la sonoritat més intima i càlida, oferint des del seu art creacions d’un nivell a l’abast de pocs. La seva llarga trajectòria i el seu saber fer han dut a Pié a un estat de maduresa musical absoluta, cosa que només és pot trobar a través d’anys d’estudi i de vivències extraordinàries.

Fito Luri ha enregistrat cinc treballs discogràfics, el darrer en directe al Teatre Bartrina de Reus. Durant aquest temps el cantautor ha buscat fer de la quotidianitat la seva inspiració cercant les paraules precises per transmetre missatges on tothom s´hi pot sentir identificat. La seva música és tant propera que sense estar instaurat en els circuits més convencionals cada cop arriba a més públic, públic que senzillament cau captivat al escoltar les seves cançons.

Ara a la simplesa d’una guitarra acústica junt amb la veu del cantautor Fito Luri, s´hi afegeix el so del saxo soprano de Xavier Pié, un concert on el públic assistent escoltarà històries familiars cantades amb veu suau i sincera, envoltades d’una pluja de notes que aniran caient envoltant de brisa els sentits de les persones que tinguin l’oportunitat de poder escoltar en directe a aquests dos grans del territori.

‘Un país que es diu tu i jo’, és el nom d’un espectacle on tothom s’hi pot sentir reflectit només tancant els ulls.

Fito Luri, veu i guitarra
Xavier Pié, saxo soprano

contacte