Vam començar la nostra aventura amb auva!cat el 2012. A dia d’avui, Au va! (www.auva.cat) és un mitjà de comunicació lliure, autogestionat i en català. Igual que el primer dia, la nostra intenció segueix sent fer difusió i promoció de la cultura d’arreu dels Països Catalans.

A principis de 2014, vam fer els primers passos dins el món del management de la mà del cantautor Fito Luri, amb el que hem anat introduint-nos dins el món de la programació de concerts. A poc a poc anem fent camí i, des de fa un temps, s’ha incorporat a la nostra família el cantautor Jordi Montañez i recentment l’Andreu Valor i el Joan Amèric, amb el seu projecte Co(i)nspiracions. Estem molt contents d’encetar aquesta nova etapa i esperem avançar junts en aquest món tan estimat per nosaltres.

La nostra forma de treballar és crear un projecte, de tu a tu, on l’artista és el primer i on s’ha d’implicar al 100%. Nosaltres hi posem tota la nostra energia, contactes i il·lusió a l’hora d’ajudar-lo en aquesta tasca. Intentem adaptar-nos a les necessitats de cadascú i mirem de tenir una comunicació constant i propera on l’artista tindrà sempre l’última paraula.

Associació Au va! per a la promoció de la cultura